web analytics
Press "Enter" to skip to content

24 Jenis Kek Lapis Kami Offer!

Yang mana yang paling sedap sis? Susah dan pening kepala Ana nak jawab bila ada customer yang tanya soalan yang macam ni.. Hampa rasa yang mana yang paling sedap? Ana suka kesemua 24 jenis ni sebab Ana ni hantu kek jugak!

24 Jenis Kek Lapis Sarawak bagi Tahun 2020

Kalau nak tau yang mana paling sedap, wajib hampa try pek 12in1 tu. Dalam pek 12in1, anda boleh rasa 12 jenis kek pada harga RM16 je.. lepas tu boleh ler repeat kek yang hampa suka.. kan? kan? kan?

Tapi la kan, so far semua jenis kek ni best selling! so payah nak tau yang mana paling laku keras.. so hampa cuba lah sendiri! nanti wasap Ana pendapat korang. Yang mana laku keras, kita buat offer!

Ada yang nak sis buat live membaking kek lapis sarawak tak? tapi hampa kena setia dgn sis 3 jam! On x On?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: