web analytics
Press "Enter" to skip to content

Boleh Self Pick-Up DISINI!

Kedai dekat mana? ramai yang tanya.. kami masih belum ada rezeki nak buka kedai kek mahupun kiosk. Kalau ada yang bermurah hati nak sponsor Ana, Ana ON je.. hehehe.. Kalau ada vendor yang dapat share peluang untuk letak produk kek ni, bagitau la na.. kami baru je berjinak-jinak berniaga secara off-line. so, buat masa ni masih belum banyak kenalan dari kalangan peniaga.

Buat masa ni jugak, kami beroperasi hanya dari rumah sahaja. Tahu ke Taman Salang Indah? Bukan Sanglang tau. Ramai yang konfius! Bukan you all je yang konfius, bank dgn gomen pun konfius sampai alamat surat menyurat pun silap habis.

Taman Salang Indah ni dekat Kangar je! Kalau google Wanna’s Kek Lapis Sarawak pun boleh jumpa. Cer tengok peta dekat bawah ni!

Ni rupa Taman Salang Indah.

Rumah yang cantik jangan disangka kaya yer.. Suami Ana keje kilang je.. bukan bos, bukan manager, bukan engineer.. dia technician biasa je.. Nanti Ana share mcm mana kami beli rumah ni.. K.. yang penting Ana nak bagitau dekat mana boleh cari kami kalau nak self pick up! Ana doakan anda pun berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: