web analytics
Press "Enter" to skip to content

First time join kelas Dr. Azizan

Murah ke? Aku hanya mampu tersenyum sahaja. Harga ni benda yang subjektif. Personally, aku rasa memang sangat mahal sebab aku nak dapat RM10 sehari pun payah. Apatah lagi kalau nak bayar yuran sampai beribu. aku tengok harga pakej MMM paling murah RM1699. Sayangnya nak keluar duit!

MMM ni apa dia? MMM adalah singkatan kepada Millionaire Marketing Mastery. Depa bagitau yang lepas join kelas ni, sale akan terus meroket! ada yang meroket sampai berjuta! korang pikir? Aku pun terpikir jugak, apalah yang Dr ajar dalam kelas ni…

Kalau nak diikutkan logik akal, memang mustahil untuk aku join kelas-kelas marketing ni memandangkan kerja hakiki aku kat Perlis. Kos tol, minyak, peginapan, makan lagi.. Nak suruh wife pergi? Tobat kalau dia nak pi sorang-sorang! Anak-anak masih kecik pulak tu!

Aku pun tak tau kenapa bisnes aku stuck! Kadang-kadang rasa nak give up pun ada bila post yang aku buat tak reach orang pun. Copywriting macam dah ok sikit demi sedikit, tapi facebook pulak buat hal. Ni mesti nak aku bayar lah tu!

Alhamdulillah, nak dijadikan cerita, aku dapat join kelas Bina Bisnes Berjaya (BBB2020) secara percuma! Alhamdulillah jugak sebab kelas ni online je.. Ini adalah salah satu kelas Dr. Azizan. Diakhir program, Richworks offer 50% off untuk kelas MMM! aku grab peluang time tu jugak and dapat free kelas ZTM selama 5 hari.

First time aku join kelas ZTM Extra, gila banyak info yang aku dapat dan memang tak terbayang dek akal. Sebab tu info-info ni tak dishare kepada public. sebabnya? berbayar wei!

Alhamdulillah, itu baru ZTM. MMM macam mana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: